Mit perspektiv på terapi


Terapi kan støtte os gennem livskriser og svære ting, således at disse kan blive en grobund for vækst og udvikling, snarere end en begrænsning for vores udfoldelse.

Gennem samtalen kan vi styrke kontakten til noget dybere i os selv, vores kerne om man vil, som er mere end vores umiddelbare selvforståelse og ydre personlighed.


Måske kan du ikke helt mærke, hvad der rør sig i dig. Måske er det vanskeligt at rumme. Måske føler du ikke, du kan være dig selv og udfolde dig frit i livet.

Når vi ikke kan være dem, vi er, kan der skabes en stor oplevelse af uvirkelighed i ens liv. Det kan give følelsen af meningsløshed, tristhed eller håbløshed.


Vi må turde at se virkeligheden, som den er, og at mærke vores følelser og behov som de er. Derigennem har vi mulighed for at åbne op for en process, hvor vi med accept og omsorg tager os kærligt af os selv, og derigennem får større frihed til at være dem vi er og bringe vores kvaliteter ud i verden.


I terapien er det min intention at møde dig i ligeværd og skabe rum for at denne process kan opstå.Over skyerne er der altid lys.